2008. május 18., vasárnap

Tiszafüred

A május elsejei hosszú hétvégét Tiszafüreden töltöttük unkotestvéreinkkel és nagymamával. A szállás szuper volt, mindenkinek tetszett és kényelmesen elfértünk az apartmanházban. Az időjárás lehetett volna jobb is, de így is feltaláltuk magunkat.
  • Első nap a helyi majálist néztük meg: ugráltunk a légvárban, futkároztunk a tóparton, játszótereztünk, míg a szél haza nem kergetett. Részemről volt egy kis motorozás, majd fürdés nélküli mély álomba zuhanás történt. Tesó is hamar elvonult, bár még szórakozott egy darabig...



  • Másnap esett az eső és beszorultunk a házba. Azért nem kellett félteni minket, jókat autóztunk, bunkereztünk Lacikáékkal. Nagy volt az egyetértés, a pár nap alatt teljesen összenőttünk. Délután mentünk csak le a partra, hogy Laci (keresztapa) horgászjegyet vegyen. El is kapott az eső, egy parti étteremben palacsintázással vészeltük át a zuhit.

  • Szombat délelőtt jó idő volt és sikerült felkeresni a tisza-tavi vízi sétányt. Motorcsónakon vittek be a kiépített palló úthoz, ezen tudtuk körbejárni a madárrezervátum területét. Egész nagy gyalogtúra volt (1,5km), derekasan álltam a sarat és a végén még a kilátóba is felmentem. Délután pecázni mentünk, de az eső egyből visszakergetett minket.:( Apáék maradtak csak lent, néhány törpeharcsát és keszeget fogtak.
  • Vasárnappal nem volt szerencsénk, szemergett az eső. Anyáék lovagolni szerettek volna, de nem ért rá a lovász, így inkább hazafelé vettük az irányt.
Nagyon jól éreztük magunkat, Vackor sűrűn emlegeti a házikót. Remélem, jövőre is eljövünk ide!:)

Nincsenek megjegyzések: