2008. május 18., vasárnap

anyák napja

Kicsit átveszem a gyerekektől a stafétát...


Múlt héten megvolt az első anyák napi ünnepség az oviban! Nagymamát is meghívtuk, együtt vártunk a műsort. (Állítólag már reggel nagy volt a készülődés, sütit csináltak.)

A szülőket az üres csoportterembe engedték be, kis székekre lehetett ülni. Kintről szép sorban, a "tekeredik a kígyót" énekelve érkeztek a gyerekek. Komoly műsorrend volt, 10 mondókával készültek. Mi elöl ültünk, jól láttunk. Vackor egy darabig nem látott, de aztán észrevett, mert nagymama szólongatta... Innentől persze nem akart szerepelni, hiába nógattam, csak jóval később csatlakozott újra be a körjátékba. Igazából apát várhatta (és tesit hiányolhatta), mert kérdezgette hol van(nak). Haza akart menni, de csak kihúztuk valahogy. Az ajándékozásnál is volt egy kis malőr: először üres kézzel maradt, mert a készített virágot másnak adták oda. Aztán minden elrendeződött! Jól sikerült a süti is, a dadus kínálta körbe. Kicsit maradtunk, fotóztunk, aztán felkerekedtünk. Ja, és az elemek, már megint nem bírták a strapát, pedig előző nap raktam bele a gépbe. Állandóan rendetlenkedett, csak 5 képet tudtam nagy nehezen csinálni.

1 megjegyzés:

E. Jucus írta...

Milyen szép is az,amikor az ember lánya először mehet az oviba anyák napjázni:D
Biztos nagyon megható volt!
Azért ügyes voltál Vackor,mindenki szégyenlős először egy kicsit,majd legközelebb frankóbb lesz,de Anya igy is tuti nagyon büszke volt Rád!
Puszika